Referenties

Fred heeft mij fulltime begeleid bij het bouwen van mijn eigen huis. Tijdens de ruwbouw bleek de kennis en kunde van Fred onmisbaar. Ik was door diverse mensen erop gewezen dat Fred een vakman is maar dat hij wel héél erg op de details let. Juist dát is tijdens de bouw van onschatbare waarde gebleken! Het huis is bijna af en nog regelmatig kan ik een beroep op Fred doen. Een serieuze eerste klas vakman van de nieuwe oude stempel!

Leander

Fred heeft bij ons zowel een badkamer aangelegen en onze gevel bekleed. Wij zijn super blij met de schitterende badkamer die gecreëerd is in onze voormalige bijkeuken. Beide werken zijn keurig uitgevoerd en mooi afgewerkt.

Paul & Johanna

In de zomer heeft Fred van Leeuwen bij ons huis een losstaande terras- overkapping gebouwd. Daarnaast heeft hij het dakterras uitgebreid en een nieuwe trap daartoe gebouwd. Aangezien het om niet standaard maten ging, heeft Fred zijn vakmanschap laten zien door alles exact op maat te maken. Hij heeft ons prima geadviseerd en dacht ook mee om de kosten te drukken. Wij genieten volop van onze terrasoverkapping.

Mathilde & Jan-Marein

Na het plaatsen van onze keuken een aantal jaar gelden, zijn wij ook weer zeer tevreden over de gerealiseerde van onze schuur in de tuin. Wij vinden het zo fijn zo fijn als iemand de regie neemt in zaken waar je zelf niet zoveel verstand van heb. De wat bredere overstek met verlichting staat geweldig. Wat een goed idee van Fred. Wij zijn erg blij met zijn vakmanschap!

Jacquelien

Fred heeft bij ons eerst de keuken en later de badkamer vakkundig verbouwd. Alles is keurig afgewerkt en de planning verliep volgens plan. De planning kan soms lastig zijn in de bouw, als er een probleem voordeed werd dit altijd keurig opgelost. Wij zijn dan ook heel blij met onze keuken en badkamer.

Arthur

Een vakman. Dat is het eerste woord dat in je opkomt als wij aan Fred van Leeuwen denken. Hij heeft bij ons een perfecte verbouwing gedaan (dakterras aangelegd, keuken verbouwd) waarvan we elke dag genieten. Fred is ook niet beroerd voor kleinere klussen, zoals het monteren van een trapleuning of het inhangen van een deur. Met zijn timmermansoog analyseert hij het probleem, waarvan hij onmiddellijk de oplossing weet. Wij bewonen een oud huis (bouwjaar 1931); daar is altijd wel iets mee. Dan is Fred de eerste die wij bellen.

Pierre

Balkon met overkapping – Burgerveen

In burgerveen hebben we een oud balkon compleet mogen renoveren tot luxe buitentuin. De terras overkapping zorgt er voor dat de klant langer en vaker kan genieten van hun balkon. Door het gebruik van vele ramen blijf je wel het ‘buitengevoel’ behouden. Wij vonden dit een leuke klus en de klant was zeer blij met het resultaat.

Verbouwing tuin – Rijsenhout

Voor een vaste klant van ons in Rijsenhout hebben wij diverse projecten in de tuin verricht:

  • Tuinhuis
  • Schutting
  • Overkapping
  • Botenopslag

Al deze onderdelen hebben veel extra opslagruimte gecreëerd. De boten kunnen als ze niet gebruikt worden droog buiten staan of worden opgehangen. De overkapping biedt ruimte voor het droog stallen van aanhangers, fietsen en andere apparatuur. Het gefundeerde tuinhuis biedt ruimte voor de opslag van (tuin)gereedschap, tuinkussens en koelkast. Wij vonden dit een mooi project om te realiseren en zijn trots op het mooie en functionele resultaat.