Onze werkwijze

Fase 1

Kennismaking

Bespreken van jouw wensen bij jou op locatie, waar we samen starten met het maken van de eerste schetsen van jouw bouwproject.

Fase 2

Klein ontwerp

Presenteren van het ‘eerste ontwerp’. Dit is een ruwe tekening waar de hoofdlijnen van jouw ontwerp zichtbaar zijn.

Fase 3

j

Bouwtekening

Opmaken van de technische bouwtekeningen op schaal. Deze tekening voldoen aan alle eisen voor een vergunningaanvraag.

Fase 4

Offerte

Je ontvangt op basis van de gemaakte schetsen een gespecificeerde offerte op maat. Deze bespreken we samen.

Fase 5

Start bouw

Nadat alle details zijn uitgewerkt start de bouw van het project. Tijdens het gehele traject houden wij je op de hoogte.

Fase 6

Oplevering

Na voltooing van het bouwproject lopen we gezamenlijk het project door. Vanzelfsprekend leveren wij ook nazorg.

Nieuwbouw

Je hebt een bouwkavel in Aalsmeer, Nieuw-Vennep, Hoofddorp of elders in deze omgeving. Op dit kavel wil jij jouw droomhuis of kantoor bouwen. Fred van Leeuwen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het bouwen van huizen en bedrijfspanden. Deze ervaring maakt bij dit soort complexe en grote projecten zeker het verschil! Wij kunnen hierdoor al jouw wensen vertalen naar passend ontwerp die ook voldoet aan alle eisen en regels van het bouwbesluit.

Aanbouw

Je woont op een heerlijke plek, maar je wilt toch een grotere woonkamer of keuken? Met een uitbouw van jouw huis creëer je eenvoudig een grotere leefomgeving, zonder te verhuizen.Wij plaatsen jaarlijks diverse soorten uitbouwen in iedere gewenste bouwstijl.

Aanbouw nieuwbouw

Wist je dat het in vele gevallen goedkoper is om na oplevering een aanbouw aan jouw nieuwbouw huis te plaatsen? Projectontwikkelaars reken vaak hoge bedragen voor een aanbouw. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via 06 22370732 of ga@fredvanleeuwen.com

Verbouwing / renovatie

Je bent toe aan een verandering, meer ruimte of een efficiëntere indeling van uw kantoor of woning? Fred van Leeuwen Bouw- en Timmerbedrijf denkt graag met je mee! Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij al vele mooie verbouwingen gerealiseerd. Van een eenvoudige badkamer in Leimuiden tot het compleet renoveren van een woning in Rijsenhout. Geen uitdaging is ons te gek, wij vinden het iedere keer weer een eer om samen met een klant persoonlijke en mooie projecten te realiseren.

Keuken

Een keuken plaatsen is een nauwkeurig en precies werk. Wil je er van verzekerd zijn dat jou keuken goed geplaatst wordt? Fred heeft menig keuken geplaatst in de omgeving van Burgerveen.

Badkamer

Wij ontwerpen en plaatsen badkamers in alle stijlen; modern, landelijk, authentiek enz. Afhankelijk van jouw wensen en jouw huis ontwerpen wij samen jou nieuwe badkamer.

Dakopbouw en dakkapellen

Dakopbouw en dakkapellen zijn onze specialiteit en wij leveren enkel kwalitatief maatwerk. Dit vakmanschap is meer dan 20 jaar geleerd in de Zwitserse Alpen. Hier heeft Fred enkele jaren dit specialisme geleerd op de traditionele wijzen. Het voordeel van deze methode is dat jouw dakopbouw of dakkapel altijd in het lood van jouw woning staat.

Dakopbouw

Een dakopbouw kan worden uitgevoerd voor renovatie of voor het verwezenlijken van meer ruimte. In het laatste geval kan dit door het maken van een extra verdieping of enkel een kamer. Je kan hierdoor tot 30% meer woonruimte creëren voor jouw bestaande of nieuwbouw woning.

Dakkapellen

Een dakkapel is de meest toegepaste vorm van een dakopbouw. Op deze manier kan van een schuin dak een ruime volledig bruikbare verdieping gemaakt worden. Ideaal al je meer ruimte wilt in jouw slaapkamers. Wij leveren uitsluitend op maat gemaakte dakappelen en werken niet met prefab. Zo kun je er verzekerd van zijn dat jouw dakkapel altijd in het lood van jouw woning staat.